MENU CATERINGOWE

ZUPY
  • rosół
  • pomidorowa
  • pieczarkowa
  • jarzynowa
  • żurek
  • barszcz ukraiński
  • cebulowa
  • serowa
  • krem z brokuł
  • szpinakowa
  • botwinka, zamiennie barszcz
  • kapuśniak
  • krupnik
  • fasolowa
  • meksykańska
  • grochówka
DRUGIE DANIA
  • kotlet schabowy
  • schab z pieczarkami i serem
  • schab po cygańsku (z cebulą i jajami sadzonymi)
  • schab w płatkach kukurydzianych
  • schab po sztygarsku (jako pieczeń z kiełbasą w środku)
  • szwajcar (schab zawijany z szynką i serem)
  • filet z kurczaka
  • filet z pieczarkami i serem
  • kotlet devolay
  • eskalopki z kurczaka w cieście
  • gyros z kurczaka
  • rolada wieprzowa
  • pieczeń z karczku
  • udko z kurczaka faszerowane mięsem
  • pieczeń rzymska (mięso mielone + np. jajko)
  • żeberko w kapuście
  • golonko w kapuście
  • kotlet mielony
  • gołąbki
  • pierogi (ruskie, z mięsem)
  • wątróbka drobiowa z cebulką
  • pieczone udko z kurczaka
  • filet z mintaja
  • filet z pangi
  • filet z dorsza
  • łosoś dzwonki
  • naleśniki ze szpinakiem, serem, dżemem, bitą śmietaną
DANIA JEDNOGARNKOWE
  • bigos
  • fasolka po bretońsku
  • gulasz
  • leczo
  • potrawka z kurczaka
  • flaczki
  • kociołek węgierski
  • barszcz z krokietami
  • knedle z owocami
  • spaghetti
SURÓWKI
  • z czerwonej kapusty
  • z selera
  • marchewka z jabłkiem
  • z kiszonej kapusty
  • buraczki czerwone
  • szwedzka
  • colesław
  • modra kapusta
  • zasmażana kapusta
  • mizeria
SAŁATKI
  • grecka
  • z kurczakiem i ananasem
  • z kapusty pekińskiej
  • brokułowa
  • z tuńczykiem
  • sałatka śląska (szałot)

SKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI
I ZAMÓW CATERING NA SWOJĄ IMPREZĘ:

571 329 326

Dania mogą zawierać alergeny! – więcej informacji o składzie dań pod nr tel. 571 329 326.