CENNIK CATERINGU

MIĘSA:

DO 20 PORCJI

Cena za 1 porcję mięsa to 9 zł
przy zamówieniu do 20 sztuk.

POWYŻEJ 20 PORCJI

Cena za 1 porcję mięsa to 8 zł
przy zamówieniu powyżej 20 sztuk.

GOLONKA I ŻEBERKA

Cena golonka w kapuście
z kością to 20 zł za porcję.
Cena żeberka w kapuście
to 15 zł za porcję.


DODATKI:

  • Kluski jasne, ciemne, ziemniaki,
    ryż, frytki – 2,50 zł/ porcja
  • Kapusty, surówki – 2,50 zł/ porcja
  • Sałatki – 3,50 zł/ porcja
  • Sos, omasta, musztarda, keczup, chrzan – GRATIS!

PODGRZEWACZE:

Catering dowozimy do Państwa w podgrzewaczach ze stali nierdzewnej, dzięki czemu ciepłe dania przez długi czas utrzymują odpowiednią temperaturę bez potrzeby odgrzewania potraw.

SKOMPONUJ SWÓJ ZESTAW:

Zobacz menu cateringowe

SKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI
I ZAMÓW CATERING NA SWOJĄ UROCZYSTOŚĆ:

571 329 326